Çanta Baskısı

Çanta Baskısı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 16 Ağustos 2023

Çanta Baskısı

Baskı, bilgisayar ortamında ya da el ile hazırlanmış olan tasarımların, görsellerin ya da yazıların çantaların üzerine basılması ya da eklenmesi işlemine çanta baskısı işlemi adı verilmektedir. Baskı işlemleri, oldukça kolay ve pratik olmasına rağmen çoğu zaman vakit alan ve emek isteyen bir durum haline gelebilir.

Çanta baskısı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Magna Basım şirketi, sizler için en iyi ve en kaliteli çanta baskılarını yapmaya devam etmektedir.

Çanta Baskısı Yöntemleri

Belirli çanta baskısı yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Transfer Baskı: Transfer baskı, sıcak ve kuru baskı olarakta bilinen bir baskı çeşididir. Çok sayıda çanta baskısı siparişlerinde oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir. Transfer baskı yönteminde, daha öncesinde kâğıda transfer edilmiş olan görseller, desenler ya da yazılar ısı aracılığı ile belirlenen malzemenin üzerine aktarılmaktadır. Transfer baskı, baskı yöntemleri arasında zaman tasarrufu açısından en avantajlı olan yöntemdir.
  • Serigrafi Baskı: Serigrafi baskı, en eski baskı yöntemlerinden biridir. Günümüzde de oldukça sık bir şekilde kullanılan serigrafi baskı, empirme baskı olarakta adlandırılmaktadır.
  • Dijital Baskı: Oldukça hızlı ve pratik olan dijital baskı yöntemi ile çanta baskıları oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Dijital baskı da herhangi bir el emeği bulunmamakta, tüm işlemler dijital ürünler ile yapılmaktadır.

Oldukça önemli ve gerekli olan çanta baskıları ile çantalarınızı renklendirebilirsiniz.

Çanta Baskısı Fiyatları

Çanta baskısı fiyatları, baskı yapılan çanta boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak, boyutu büyük olan bir çantaya yapılacak olan baskı fiyatı ile boyutu küçük olan bir çantaya yapılacak olan baskı fiyatı aynı değildir. Boyutu büyük olan çantanın baskısı, boyutu küçük olan çanta baskısına göre daha maliyetli olabilmektedir. Ekstra olarak, baskı esnasında kullanılan şekiller, desenler, yazı, yazı puntoları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü çanta baskısı fiyatları hakkında sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Çanta baskısı fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Magna Basım şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.