Uygun Fiyatlı Katalog Basımı

Uygun Fiyatlı Katalog Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 10 Kasım 2023

Uygun Fiyatlı Katalog Basımı

Katalogların satın alma kararları üzerinde genellikle televizyon reklamcılığı veya web sitelerinden daha güçlü bir etkisi vardır. Katalogların işe yaramasının bir nedeni pasif değil aktif olmalarıdır. Kataloglar, bilgisayar ekranına bakmaktan daha somuttur. Siz de katalog basımı yaptırmak istiyorsanız çok doğru yerdesiniz! Uygun fiyatlı katalog arıyorsanız; Magna Basım daima yanınızda!

Kataloglar Satın Alma Düzeyini Artırır

Günümüzde alışveriş yapanlar için pek çok kanal seçeneği var. Gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazalar, web siteleri, sosyal medya ve telefon uygulamaları, bunlar arasında öne çıkar. Kataloglar, tüketicilere farkındalık yaratarak ve yeni fikirler sunarak diğer kanallardan satın alma konusunda ilham verir. Kataloglar; müşterileri, alışveriş yapmaları amacıyla e-ticaret sitelerine yönlendirmek için çok kanallı bir pazarlama stratejisinin bir parçası olarak kullanıldıklarında başarılı olurlar.

Kataloglar, Yüksek Kaliteli İçerik Pazarlama Araçlarıdır

İnsanlığın doğuşundan bu yana, insanlar hikayelerle meşgul oldu ve içerik pazarlaması, müşterileri çekmek ve elde tutmak için hikayeler anlatmakla ilgilidir. Kataloglar, insanları ürünleriniz hakkında eğitmenin yanı sıra, okuyucuları bir yolculuğa çıkarmak için hikayeler ve resimler kullanmanıza da olanak tanır. Ürünlerinizi bu şekilde sunmak, tüketiciler üzerinde onları duygusal bir düzeyde markanıza bağlayan güçlü bir etkiye sahiptir.

Y Kuşağı Katalogları Sever

Uygun fiyatlı katalog bastırarak, Y kuşağını da etkileyebilirsiniz. Y kuşağı teknoloji odaklı bir nesildir, ancak katalog bakmayı severler. Kısmen dijital medyaya boğulmuş hissettiklerinden, aynı zamanda günümüzün yüksek teknoloji dünyasında fiziksel katalogların önemini bilirler. Bununla birlikte Y kuşağı, görsel içeriği tercih eder.

Kataloglar Duyguyu Harekete Geçirir

Bireyler olarak, büyük ölçüde görmeye güveniriz, ancak dokunmak ve hissetmek, duyuların en insani olanıdır. Kataloglar aynı anda birden fazla duyuyu harekete geçirir. Ayrıca tüketicilere, resimler ve hikayeler aracılığıyla ürünleri en iyi şekilde tanıma fırsatı sunar.

Katalog ile Daha Çok Müşteriye Ulaşın

Uygun fiyatlı katalog ile maksimum verim elde etmeniz mümkün. Yaş, cinsiyet, gelir ve ilgi alanları gibi demografik verileri toplayarak başlayın. Ardından, ürünlerinizi satın alma ve kullanma söz konusu olduğunda hedef kitlenizin ne aradığını ve neden ürünlerinizi rakiplerinize göre seçtiklerini öğrenin. Basılı kataloglar, hedef kitleniz düşünülerek tasarlandığında en iyi sonucu verir. Pazar analizi sırasında toplanan verileri, müşterilerinizin aradıklarıyla eşleşen renkleri, grafikleri, dili, ses tonunu ve diğer tasarım öğelerini seçmek için kullanın.