İnsert Basım

İnsert Basım
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 27 Ekim 2023

İnsert Basım

İnsert basım ya da inser baskı; el ilanı ve broşür anlamına gelen, hedef kitlenin dikkatini çekmeye yönelik bilgilendirici baskılardır. İnsert “ilave sayfa” anlamına geliyor. İnsert baskı aslında farklı sektörlerden sıklıkla gördüğümüz, alışık olduğumuz el ilanlarını, broşürleri yansıtıyor. İndirimler, kampanyalar, promosyonlar ve benzeri reklam çalışmalarında inser basım ilanları kullanılıyor. İnsert basım ürünleri gazete ve dergilerin tercih ettiği ürünlerken reklamcılık sektöründe gün geçtikçe yaygınlaştı, kullanım alanını genişletti. Birçok sektör, düşük maliyet sebebiyle inser basım tercih ediyor, hedef kitleye hızlı biçimde ulaşmaya çalışıyor. Magna Basım ekibi, özgün tasarımları ve kaliteli baskısıyla sektörlerin reklam çalışmalarına katkıda bulunuyor.

İnsert baskıların kullanıldığı sektörler ve etkileri

Marketler, AVM’ler, altın – pırlanta markaları, teknoloji markaları, mobilya mağazaları, yerel marketler, beyaz eşya markaları, gazete ve dergiler, kurumsal yapılar inser baskı kullanılan faaliyet alanlarıdır. Kararlı adımlarla markalaşma yolunda ilerleyen işletmeler, inser reklamlarla hem düşük maliyet avantajından yararlanıyor hem de hedef kitlesine en etkili biçimde ulaşmayı başarıyor.

İnsert baskının faydaları şöyledir;

  • İnsert baskı tek seferlik bir çalışma değildir. Genellikle haftalık, aylık periyotlarla inser basım yapılır ve hedef kitle sürekli bilgilendirilir. Sürekli yapılacak bir bilgilendirme ve tanıtım çalışmasında inser basım en yüksek kaliteyi, en ekonomik fiyatlarla sunar.
  • İnsert basım, ekonomik ve kaliteli olmasının yanı sıra tasarımıyla, baskı türüyle farklı olduğundan firmalar arasında öne çıkmayı sağlar, müşterilerin zihninde farklı konumlanır.
  • Gazete ve dergi aracılığıyla yapılacak olan reklam çalışmalarında inser baskı çok daha geniş kitlelere ulaşır. Gazete – dergi yayıncılığına uyumu nedeniyle insertler avantaj kazandırır.
  • İnsert baskılar, tanıtım amacından çok kampanyaları, yeni ürün koleksiyonlarını, indirimleri haberdar etme amacı taşır. Diğer yandan ise tanıtıma zemin hazırlar. Çift yönlü kazancı ile işletmelere fayda sağlar.
  • Sürekli ihtiyaç duyulan baskılarda maliyet hesaplaması yapılır. İnsert basım, ekonomik fiyatlarıyla sürekliliği sağlar, işletmelerin takvimine uyum sağlar.

Magna Basım, tüm baskı hizmetlerinde olduğu gibi inser basım hizmetlerinde de işletmelere, markalara ve yeni girişimlere kapsamlı emek harcıyor. Beklentileri karşılayan, kalitesiyle fark yaratan tüm baskı hizmetleri için Magna Basım ile iletişime geçebilirsiniz.