Amerikan Servis Basım

Amerikan Servis Basım
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 22 Temmuz 2022

Amerikan Servis Basım

Ev, iş yeri, kafe, restoran, lokanta, otel ve benzeri alanlarda sıklıkla kullanılan Amerikan servisleri, özel bir basım hizmetiyle tasarlanıyor. Amerikan servis basım hizmetinde kullanılacak olan restoranın, kafenin ya da evde kullanılacaksa kişilerin istediği tasarım hazırlanıyor. Yemek saatlerinin temiz, hijyenik ve pratik olmasını sağlayan servis altlıkları, yemek sonrası masanın çabucak temizlenmesine yardımcı oluyor.

Amerikan servis basım örneklerinde renk ve tasarım zenginliği dikkat çekiyor. Kurumlara, markalara, zincir restoranlara, fast-food sektörünün öncü isimlerine kurumsal imaj kazandıran Amerikan servis baskısı, müşteriler için renkli ve temiz hizmet sunuyor. Amerikan servisleri çoğu zaman tek kullanımlık tasarlanır, her müşteriye özel kullanılır. Tek kullanımlık Amerikan servisler, müşterinin hijyen beklentisini karşılamaya yetiyor.

Amerikan Servis Baskısı Özellikleri

Amerikan servis basımı yapılırken tasarımın incelikleri kadar müşterilerin kullanım alışkanlıkları da esas alınıyor. Renkler, modeller, ölçüler, kâğıdın türü gibi detaylarda çok yönlü bir düşünce ele almak gerekiyor. Yemek sektöründe kırmızı iştah açıcı bir renktir. Zihne açlık mesajı gönderen kırmızı, Amerikan servis baskısı siparişlerinde en çok tercih edilen renk. Bu ve benzeri detaylarda müşterilerin talepleri gözetiliyor.

Amerikan servis baskılarının kaliteli dokusu uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Canlı renkler ise restorana, kuruma olumlu bir imaj çiziyor. Merak uyandırıcı, ilgi çekici, esprili, şık servisler müşterileri iyi yönde etkiliyor, memnuniyetlerini destekliyor. Amerikan servis basımı taleplerinde dikkat edilmesi gereken en önemli şey, logolardır. Logo, slogan, görsel, marka yerleşimi dikkatli yapılmalıdır. Öte yandan servisin yapısı ve görsel yönü estetik olmalıdır.

Amerikan Servis Baskı Fiyatları

Amerikan servis baskı fiyatları siparişin içeriğine, sayısına, tasarıma göre değişkenlik gösteriyor. Ancak bu konuda işletmelerin avantajı çok. Zira perakende satış yapan dekorasyon mağazaları yerine kişiye, markaya özel üretim yapan basım firmalarından uygun fiyat Amerikan servis basımı siparişi vermek oldukça avantajlı. Magna Basım olarak bizler de ekonomik fiyatlarla hizmet veriyor, her bütçeye uygun Amerikan servisleri üretiyoruz. Evinize ya da işletmenize Amerikan servis yaptırmak istediğinizde bizimle iletişime geçin, en şık ve hesaplı servis altlıklarını sizin için tasarlayalım.