Çanta Baskısı

Çanta Baskısı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 15 Ağustos 2022

Çanta Baskısı

Günlük hayatta çeşitli çanta modellerine ihtiyaç duyulmaktadır. Çantalar, kişilerin hemen hemen her ihtiyacını karşılamaktadır. Çantalar, çeşitli kumaş türlerinden yapılan, düz renk ya da çeşitli desen çantalardır. Çantaların üzerine çeşitli imgeler ya da baskılar yapılabilmektedir. Bu duruma, çanta baskısı denilmektedir.

Çanta baskısı, her türlü çanta modeline yapılabilmektedir. Plaj çantası, sırt çantası, el çantası gibi çeşitli modellere yapılan baskılar için çeşitli baskı teknikleri kullanılmaktadır.

Çanta baskısı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Magna Basım şirketi, sizler için en kaliteli çanta baskılarını yapmaya son sürat devam etmektedir. Magna Basım şirketi aracılığı ile yapılan çanta baskılarında çanta ölçülerini, rengini ve üzerine yapılmasını istediğiniz baskı türünü kendiniz belirleyebilirsiniz.

Çanta Baskısı Teknikleri

Çeşitli çanta baskısı teknikleri bulunmaktadır. Bu teknikler aşağıdaki gibidir:

  • Transfer Baskı: Transfer baskı ile genel olarak kuru boyama ve sıcak baskı işlemleri yapılmaktadır. Çok sayıda çanta üzerine yapılacak olan baskı işlemleri için sıklıkla kullanılmaktadır.
  • Dijital Baskı: Özel programlar ile dijital ortamda müşteri isteğine göre tasarlanan baskılar, baskı makineleri ile çanta üzerine aktarılmaktadır.
  • Empirme Baskı: Empirme baskı, genellikle kumaş bezler üzerine baskı yapılırken kullanılmaktadır. Bu baskılar için özel kalıplar hazırlanır ve çanta üzerine baskı işlemleri gerçekleştirilir.
  • Ofset Baskı: Ofset baskılar, bilgisayar ortamında hazırlanmakta ve özel cihazlar yardımıyla çanta üzerine basılmaktadır.

Daha fazla bilgi için Magna Basım şirketi ile iletişime geçebilir ve ekibimizden destek alabilirsiniz.

Çanta Baskısı Fiyatları

Çanta baskısı fiyatları, çanta üzerine yapılacak olan baskıya göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak, çanta üzerine yapılacak olan baskı karmaşık ve büyükse fiyatlar daha pahalı olabilir, fakat baskı daha küçük ve sade ise fiyatlar daha uygun olabilmektedir. Ayrıca çanta kumaşı da baskı fiyatlarında değişkenliğe sebep olabilmektedir. Örneğin, bez çanta üzerine yapılacak olan baskı fiyatı ile deri çanta üzerine yapılacak olan baskı fiyatı aynı değildir. Bu sebeplerden ötürü, çanta baskısı fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Çanta baskısı fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha net bilgi için Magna Basım şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.