Maske Kutusu Basımı

Maske Kutusu Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 22 Temmuz 2022

Maske Kutusu Basımı

Maske kutusu basımı, pandemi sürecinde oldukça önemli rol oynayan maskelerin hijyenik bir şekilde, zarar görmeden bir arada kalabilmesi için yaygınlaşmıştır. Maske kutusu ölçüleri değişiklik gösterebilir ve genellikle 50’li 100’lü standartlarda üretilir. Maskeler tercih edilirken bulunduğu kutunun dış görünüşünün nasıl olduğu güvenilebilirlik açısından oldukça etkili bir faktördür. Bir ürün, insanlar tarafından tercih edilmeden önce dışındaki kutu üzerinde belirtilen özellikleri dikkate alınarak seçilir, dolayısıyla kutu baskıları önemli bir detaydır. Magna Basım kaliteli ve hijyenik maske kutusu basımında en başarılı şirketlerden biridir.

Maske Kutusu Baskı Yapımı ve Tasarımı

Maske kutusu yapımı, maske kutusunun ölçüsü belirlendikten sonra maske kutusu baskısı ve tasarımı ile devam eder. Bu süreç kısaca şöyle özetlenebilir:

  • Maske kutularının şekli ve gramajı belirlendikten sonra üstten veya yandan kapaklı şekilde üretilir.
  • Maske kutusu yapımında dışarıdan su, toz gibi maddelerin girmemesi için dayanıklı kartonlar kullanılır.
  • Maske kutusu baskısı ve tasarımı farklı renklerde üretilebilmekte ve üzerinde genellikle dikkat çekici ögeler bulundurmaktadır.
  • Maske kutusu basımında kutu üzerinde kaç adet maske bulunduğu gibi bilgiler yer almaktadır.
  • Maske kutusu basımı kapakta tek yüz mat selefon, kısmi lak, iplik dikiş, Amerikan cilt gibi özelliklere sahip olmaktadır.

Maske Kutusu Basım Fiyatları

Maske kutusu basım fiyatlarını etkileyen birkaç faktör bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  1. 1-Kullanılan maskelerin boyutu değişiklik gösterdiği için bu maske kutusu basımını da etkilemektedir. Standart olarak 20x10x8,5cm ve 20x10x10 sıkça kullanılırken, farklı ölçüler de mevcuttur. Sonuç olarak maske kutusu boyutu, fiyatları etkilemektedir.
  2. 2-Kullanılan maskelerin boyutu değişiklik gösterdiği için bu maske kutusu basımını da etkilemektedir. Standart olarak 20x10x8,5cm ve 20x10x10 sıkça kullanılırken, farklı ölçüler de mevcuttur. Sonuç olarak maske kutusu boyutu, fiyatları etkilemektedir.
  3. 3-Kullanılan maskelerin boyutu değişiklik gösterdiği için bu maske kutusu basımını da etkilemektedir. Standart olarak 20x10x8,5cm ve 20x10x10 sıkça kullanılırken, farklı ölçüler de mevcuttur. Sonuç olarak maske kutusu boyutu, fiyatları etkilemektedir.
  4. 4-Kullanılan maskelerin boyutu değişiklik gösterdiği için bu maske kutusu basımını da etkilemektedir. Standart olarak 20x10x8,5cm ve 20x10x10 sıkça kullanılırken, farklı ölçüler de mevcuttur. Sonuç olarak maske kutusu boyutu, fiyatları etkilemektedir.

Magna Basım Maske Kutusu Basımı

Magna basım şirketi, kaliteli matbaacılıkta en önde gelen isimlerdendir. Maske kutusu basımlarında birinci sınıf kalitede ürünler kullandıkları için, yapılan baskılarda renk solması veya baskıların özelliklerini kaybetme sorunu yaşanmaz. Müşterilere verdikleri hizmet daima kalıcıdır ve oldukça profesyonel bir yaklaşım sergilemektedirler.