Maske Kutusu Basımı

Maske Kutusu Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 10 Kasım 2023

Maske Kutusu Basımı

Satışta algı her şeydir. Ürününüz için seçtiğiniz ambalaj ve verdiğiniz mesaj, ürününüzün ne kadar başarılı olduğu konusunda büyük rol oynayacaktır. Ve bu başarı, büyük ölçüde mesajı nasıl kontrol ettiğinize bağlıdır. Tercih ettiğiniz kelimeler, resimler ve bunları nasıl kullandığınız, tüketicinin ürününüz hakkındaki algısını etkiler. Maske kutusu basımı için stili tüketicinin bakış açısından tasarlarsanız, ilgi çekici ve hoş görünümlü bir kutu elde etmek zor olmaz. İşte, maske kutusu basımı için bilmeniz gereken ayrıntılar.

Üst Tarafı Kullanın

Müşterileriniz ürünlerinizi teslim aldıklarında ilk fark ettikleri şey kutunun üst tarafındaki baskıdır. Bu nedenle, logonuzu üst tarafa yerleştirmeyi seçmeniz iyi bir uygulamadır. Maske kutusunun orta kısmına yerleştirilen logo harika görünebilir ve ilgi çekici olabilir. Ne kadar yaratıcı olursanız, tasarımınız o kadar ilginç olacaktır.

Köşelerden Kaçının

Logonuzu veya diğer önemli grafikleri köşeye taşımak, iki ana nedenden dolayı en iyi fikir değildir. En önemlisi, müşterinizin logoyu ilk şey olarak görme şansını azaltır. Ayrıca, üst bölüme havalı bir grafik eklemek ve logonuzu köşeye bir yere taşımak isteyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, logonuz tüm tasarımdaki önemini yitirecektir. Kenara çok yakın öğeler eklemek de risklidir. Baskı makinesi, karton tabakayı her iki tarafta 5 mm'ye kadar hareket ettirebilir, bu da kenarlara çok yakınsa grafiklerinizi kesebilir.

Logonuzla Bir Zincir Oluşturun

Ambalaj paketlerinizi süslemek için büyüleyici bir grafik planladıysanız, endişelenmeyin. Logonuzu yine de kullanabilir ve dikkat çekeceğinden emin olabilirsiniz. Logoyu yatay duvarlara yerleştirin ve bir tür "markalı zincir" oluşturun. Bu, yönetmesi zor olan alanı kullanmanın çok basit bir yoludur.

Sosyal Medya Hesaplarınızı Kutuya Ekleyin

Her marka sosyal medyada görünür olmak ister. Ve bu çok uzak bir fikir gibi görünse bile, maske kutusu basımı bu görünürlüğü artırmaya gerçekten yardımcı olabilir. Kullandığınız tüm sosyal medya ağları hakkında bilgi eklemek, birçok ambalaj tasarımında iyi bir uygulamadır.

Metinleri Kullanın

Müşterinin, kutuda ilk gördüğü şey esprili veya hoş bir metin olduğunda, bu durum müşteri sadakatini artırabilir ve müşterilerinizi memnun edebilir. Kutu basımı yaptırırken, bunu da deneyebilirsiniz.