İstanbul Matbaa

İstanbul Matbaa
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 16 Ağustos 2023

İstanbul Matbaa

Matbaa, yazı, şekil ya da resimleri, kâğıt, deri, kumaş, vb. ürünlerin üzerine özel yöntemler ile basan ve birden çok ürün haline getirilmesini sağlayan bir sistemdir. Matbaa, baskı makinesi olarakta bilinmektedir. Aynı zamanda matbaalar, basım evi, basım yeri, baskı aleti gibi anlamlarda da oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır. Matbaa, ilk kez Uzakdoğu'da kullanılmıştır. İlk matbaa, ağaç oyma tekniği kullanılarak yapılmış ve M. S. 593 yılında Çin'de kurulmuştur. İlk basılı gazete M. S. 700 yılında Pekin'de ortaya çıkmıştır. 8. yüzyılda Japonya'da baskı yapıldığı ve İmparatoriçe olan Shotoko'nun, Budizm'in kutsal olan metinlerini Sanskrit dilinde Çin alfabe ile bastırdığı bilimektedir. Bilinen en eski basma kitap Tianemmen ruloları ise Çin'de 868 yılında basılmıştır.

İstanbul matbaa basımı ve işlemleri yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Magna Basım şirketi, müşterileri için en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye devam etmektedir.

Kaliteli İstanbul Matbaa

Kaliteli İstanbul matbaanın çok çeşitli avantajları bulunmaktadır, bu avantajlar aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Matbaa sayesinde kitaplar oldukça kolay bir şekilde basılmaktadır.
  • Şirketimiz tarafından yapılan matbaalar oldukça uygun fiyatlı ve bütçe dostudur.
  • Kaliteli matbaalar sayesinde zaman tasarrufu sağlarsınız.
  • Matbaa sayesine sadece kitaplar değil, broşür, dergi, logo gibi çok çeşitli ürünleri de bastırabilirsiniz.
  • Matbaa sayesinde ürünlerinizi çoğaltabilir ve şirket olarak herkese hitap edebilirsiniz.

Unutmayın, iyi bir baskı aynı zamanda iyi bir reklam demektir!

İstanbul Matbaa Fiyatları

İstanbul matbaa fiyatları, matbaa yapılacak olan ürünün kelime sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, kelime sayısı çok fazla olan bir ürünün matbaa fiyatı daha fazla olabilirken, kelime sayısı daha az olan bir ürünün matbaa fiyatı daha ucuz ve maliyetli olabilmektedir. Ekstra olarak, matbaa yapılırken seçilen yazı şekli ve punto da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü İstanbul matbaa fiyatları hakkında müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. İstanbul matbaa fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilme için Magna Basım şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.