İstanbul Matbaa Firmaları

İstanbul Matbaa Firmaları
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 7 Şubat 2023

İstanbul Matbaa Firmaları

     İstanbul matbaa firmaları arayışı ve talebi fazla olan illerimizin başında gelir. Popüler olan illerde aranan ve alınmak istenen hizmetlerde de organik şekilde artış gözlenmektedir. Bu nedenle matbaa sektöründe de hareketlilik büyük illerde çok daha fazladır. İstanbul içerisinde bulunan ihtiyaçlara şirketimiz Magna Basım 30 yılı aşkın senedir cevap vermektedir. Alınan hizmet kalitesi ve fiyat performans dengesine bakıldığında şirketimiz oldukça makul seçeneklerle sahiptir. Profesyonel şekilde baskı ve matbaa hizmetleri sunan kurumumuz sadece İstanbul içerisinde değil Türkiye genelinde itibar sahibidir. Bu nedenle çeşitli bölgelerden müşteri portföyü bulunan kurumların başında Magna Basım gelir. Nesilden nesile 33 senelik bilgi ve birikimimizi yansıtarak sunduğumuz hizmetlerden sizlerde kaliteli şekilde faydalanabilirsiniz. Şirketimiz içerisinde yer alan çalışanlarımız ve uzmanlarımız grafik tasarım alanında yeterli kapasiteye sahip kişilerdir. Aynı bilgi ve deneyim matbaacılık alanında da bulunmaktadır. Baskı işlemlerine ve sanayi tipi makinelere hakim olan çalışanlarımız üst düzey baskı tekniklerini kullanarak sizlere yardımcı olur. Matbaacılık sektörü sanılanın aksine geniş alan isteyen ve detaylı aşamaları bünyesinde barındıran hizmetlerden biridir. Kurumumuz bu nedenle 2500 m² büyüklüğünde kapalı araziye sahip alanda hizmet sunmaktadır. Buda firmamızın ne kadar tecrübeli, kaliteli ve kurumsal olduğunun göstergesidir.

    Matbaacılık sektörünün gelişmesi sonucunda İstanbul matbaa firmaları oldukça talep gören şirketler haline gelmiştir. Özellikle metropol şehirlerde tanıtım ve reklam alanındaki değişim süreci daha hızlı şekilde geliştirmiştir. Gelişmelerin sonucunda tanıtım, reklam ve çeşitli PR hizmetleri dijital ortama ve matbaa sektörüne taşınmıştır. Matbaacılık, eski meslek grupları arasında yer almasına rağmen teknolojik değişime ve gelişime ayak uydurmuştur. Özellikle eski İstanbul oluşumunda köklü matbaa firmalarının bulunduğu yapı hala korunmaktadır. Birçok 1980 yılına ait romanda ve kitapta matbaacılık sektörünün İstanbul şehri ile Türkiye geneli için ne kadar önemli olduğunu hissederiz. Bu önemin bilincinde olan kurumumuz Magna Basım 33 yıllık tecrübesi ile 1980 ve 1990 jenerasyonunu da yakalamıştır. Ayrıca eski kültüre hakim olan kurumumuz yenilikçi tavrından da taviz vermez. Bu sayede kullanılan matbaa ve baskı makineleri son teknolojiye sahip elektronik makinelerdir.

      İstanbul matbaa firmaları denince akla ilk gelen yerlerin başında tabi ki Magna Basım gelir. Kurumumuz içerisinde yer alan hizmetler sınırlı şekilde bulunmaz. En yaygın tercih edilen hizmetlerimizin başında katalog basımı gelir. Kataloglar sayesinde firmalar tanıtım yapmak istediği ürünleri veya değişik modelleri müşterilere sunarlar. Farklı malzemeler, renkler ve türlere sahip ürünlerin gösterimi için kataloglar oldukça önemlidir. Aynı şekilde dergi, kitap ve el ilanı gibi ürünlerde yoğun ilgi gören hizmetler arasındadır. Bloknot, cepli dosya, defter, sticker, magnet, klasör, dosyalık, küp bloknot, masa takvimi, notluk, resmi evraklar, antetli kağıtlar, ajandalar, kullanım kılavuzu gibi ürünlere baskı yaptırmak isteyen müşteri sayısı da oldukça fazladır. Bu tarz şirket içi materyaller sayesinde kurumsallık kazanmak isteyen firmalar bizlere başvurarak kaliteli şekilde hizmet alır. Ayrıca firmamız içerisinde yer alan baskı ve matbaa hizmetleri arasında gıda sektörü de büyük önem teşkil eder. Pasta kutuları, tatlı kutuları, lokum kutuları, baklava kutuları, pide kutuları, kebap kutuları, ıslak mendil paketleri, peçeteler, menüler, özel üretim kutular, Amerikan servis basımı gibi hizmetlerde yer alır. Bu sayede firmamız gıda sektöründe etkin rol oynayan yapıya sahiptir. Ambalaj ve paketleme konularında da her türlü desteği şirketimiz üzerinden alabilirsiniz. Ambalaj ve paketleme esnasında firmanıza ait bilgilerin paketlere basılması tanıtım açısından önemlidir. Tanıtımın haricinde iletişim kolaylığı da sağlaması nedeniyle müşteri sayısını arttıracak faktörlerin başında gelir.