Broşür

Broşür
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 22 Temmuz 2022

Broşür Nedir?

Broşür oldukça uzun zamandır markaların reklamlarını gerçekleştirmesi ve hizmetlerini pek çok kişiye ulaştırması adına kullandığı ürünlerden birisidir. Kısa süre içerisinde çok fazla baskısının yapılabilir olması, uygun fiyatlı olması ve oldukça kolay bir şekilde insanlarla ulaştırılabilir olması sebebiyle de tercih edilen broşürler markaların reklamlarını gerçekleştirmesi adına en uygun materyallerden birisidir. Farklı renk, model, boyut ve tasarımlarla oluşturulan broşürlerde markaya uygunluk sağlamak oldukça kolaydır. Firmamız Magna Basım da pek çok markanın broşür baskılarını gerçekleştirerek kısa süre içerisinde geniş bir kitleye ulaşım sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Az sayfalı kitapçık olarak da bilinen broşürlerde doğru bir kitleye hitap etmek ve hizmeti öne çıkarmak oldukça büyük önem taşımaktadır. Her firmanın gerçekleştiremeyeceği bu hizmette profesyonel bir yardım almak oldukça önemlidir. Magna Basım sizler için profesyonel bir broşür baskı hizmeti sunmaktadır.

Broşürün Kullanım Amacı Nedir?

Broşürler günümüzde en çok reklam amacıyla kullanım görmektedir. Firmaların kolaylıkla müşteriye ulaşım sağlayabilmesine yardımcı olan broşürler aracılığı ile sektör ne olursa olsun hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilebilmektedir. İndirim bilgileri, yeni açılan işyeri tanıtımı, ürün tanıtımı, hizmet tanıtımı gibi pek çok amaç doğrultusunda broşür kullanımı tercih edilmektedir.

Magna Basım Broşür

Firmamız Magna Basım, broşür hizmetini sunarken sizlerin istekleri doğrultusunda hareket etmektedir. İstediğiniz boyutlara göre oluşturulan broşürlerde birbirinden farklı gramaj seçenekleri sunulmaktadır. 170 gram ve 350 gram seçenekleri arasından tercih edeceğiniz gramaja göre baskı işlemleri gerçekleştirilmektedir. Firmamız profesyonel bir hizmet verebilmek adına broşürlerde;

  • 21x30 cm (İstenilen ölçü) İstenilen sayfa,
  • 170 gram kuşe parlak,
  • 350 gram kuşe parlak,
  • Kapakta tek yüz mat selefon,
  • Kısmi lak,
  • İplik dikiş,
  • Amerikan cilt,
  • CMYK 4+4 renk baskı

Özelliklerini tercih etmektedir. Sizler de firmamızın sizler için sunmuş olduğu profesyonel broşür hizmetinden yararlanarak kısa süre içerisinde marka reklamınızı gerçekleştirebilirsiniz. Firmamız her aşamada sizlere gerekli bilgilendirmeyi sağlamaktadır. Web sitesinde yer alan teklif iste alanından sizlerden istenen birkaç cevap doğrultusunda fiyat teklifi talebine bulunabilirsiniz. Firmamız sizlere kısa süre içerisinde dönüş yaparak fiyat bilgilendirmesi sağlamaktadır.