Kutu Baskısı

Kutu Baskısı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 10 Kasım 2023

Kutu Baskısı

Birçok ortamda ve iş için kullanılan kutuları farklı baskı çeşitleri ile sizlere sunan Magna basım, kutu baskısı konusunda oldukça profesyonel ve geniş yelpazeli ürün hizmetlerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır. İstediğiniz ebat ve ölçülerde ürettiğimiz kutuların sizlere özel tasarımlar ve boyutlar ile tasarlayıp, istediğiniz adet sayısına göre üretip kargoya gün içerisinde teslim ediyoruz. Kutular günümüzde ev taşımadan, eşya taşımaya, evrak taşıma işlemlerinde, stok işlemler, depolama işlemlerinde vb. birçok alanda kullanıma uygun olan pratik malzemedir. Bu yüzden kutular birçok alanda tercih edilir ve günümüzde birçok firma tarafından da kullanılmaktadır. Bizler Magna Basım firması olarak sizlere isteklerinize göre tasarımlar ile en kaliteli ve dayanıklı kutuların baskı işlemlerini yapıyoruz.

Magna Basım Kutu Baskısı

Firma ve markalarınızın Logo, amblem ve ismini yazdırdığınız bu kutular sizler için bir reklam ve tanıtım aracı olarak hizmet verecektir. Firmanıza ait bir isme ve Logoya sahip olan bu kutular gittiği her yerde markanızın adını hafızalara kazıyacak ve insanların bilinçaltında sizlerin markaların ait bilgiler sürekli olarak var olacak ve adınızı sürekli bilecekler. Bu yüzden kutu baskısı oldukça önemlidir. Sizlere bu hizmetleri uzun yıllardır sunan Magna basım profesyonel kutu baskısı hizmetleri ile sektöründe kendini sürekli geliştiren ve yeniliklere önem veren bir firmadır. Hizmetlerini müşteri memnuniyeti ilkelerine bağlı olarak sürdüren firmamız siz değerli müşterilerine her zaman en kaliteli hizmetleri sunar.

Kullanım Alanları

Kutuların üretim ve ağırlıklarını genellikle 350 ve 170 gram olarak iki farklı şekilde sizlere sunuyoruz. Gramajı belirleyip seçmek istediğiniz kutu seçenekleri; kapakta tek yüz mat selefon, kuşe parlak, kısmi lak, iplik dikiş, Amerikan cilt, CMYK4+4 renk baskı özellikleri ile sizlere en uygun zamanda üretilip teslim edilmektedir.

Birçok alanda kullanıma uygun olan kutu seçenekler, birçok farklı boyut ve renkte üretilip sizlerin istediği şekilde sizlere sunulabilir. Firmamız bu anlamda profesyonel çalışmalar yaparak sizlere internet sitesi üzerinden kutular ile alakalı birçok alternatif ürün sunmuştur. Sizlere bu hizmetleri profesyonel bir biçimde sunan firmamızın ürünlerinden yararlanmak için internet üzerinden sipariş verebilir ya da irtibat numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.