Magnet Basımı

Magnet Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 10 Kasım 2023

Magnet Nedir?

Magnet genellikle dolapların üzerine yapıştırdığımız ve dolaplarımızın renkli ve dekoratif görünmesini sağlayan mıknatıs özelliği olan ürünlerdir. Ürünlerin arka kısmındaki manyetik mıknatıs özelliği sayesinde metal ve demir yüzeylere kolaylıkla yapışır. Ürünün ön kısmında süslü motifler, resimler ve şekiller bulunur. Günümüzde magnetler özellikle birçok kurumsal firmanın tanıtım için kullandığı ürünler kategorisinde yer almaktadır. Bu sebeple magnetlerde genellikle firmaların isimleri ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Magnet üzerinde olan bilgiler firmaların reklam yapma konusunda oldukça ideal ve ucuz reklam araçları haline gelmiştir. Günümüzde birçok firma ve markaya ait magnetleri evlerimizin buzdolaplarında ya da sokaklarda elektrik direklerinde ve birçok farklı yerde görebilirsiniz. Magnet basımı yapan firmamız sizlere en kaliteli ve farklı renklerdeki magnet tasarımları ile hizmet etmektedir.

Magnet Basımı Nasıl Yapılır?

Magnet basımında birçok farklı yöntem vardır. Magnet basımında en çok kullanılan yöntemlerden biri ofset baskı alternatifidir. Bu baskı çeşidinin çok tercih edilmesindeki en önemli faktörlerden biri maliyetinin düşük ve eş zamanlı olarak yüksek sayıda ürün basımının yapılabilmesidir. Ayrıca bu baskı çeşidi en kaliteli baskı çeşitlerinden biri olduğundan oldukça fazla tercih edilmektedir.

Magnet baskı çalışmalarında en çok tercih edilen bir diğer baskı çeşidi de dijital baskıdır. Ofset baskı türüyle kıyaslandığında bu baskı türü daha hızlı basım yapabilmektedir. Acil baskılarda tercih edilen dijital baskının üretim imkânı yüksek olduğu için maliyet açısından uygundur.

Magna Magnet Basım Hizmetleri

Magnet basımı konusunda sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmamız sizlere magnet basımı konusunda profesyonel hizmetler sunmaktadır. Genellikle promosyon ürünleri içerisinde maliyet açısından oldukça ucuz olan magnet önemli olan promosyon ürünlerinden biridir. Magnet basımı günümüzde her matbaa tarafından yapılamamaktadır. Selefon ayrımı ve mıknatısın yapışma özelliğinin düşük olmasından ötürü problem yaşanabilir. Dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntı, kalın kâğıt kullanımıdır. Bu anlamda firmamız magnet basımında ölçü ve kullandığı malzemelere dikkat ederek sizlere en kaliteli şekilde magnet ürünlerini sunmaktadır. Sizlerde firmamızın bu hizmetlerinden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilir ve internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.