Çanta Basımı

Çanta Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 16 Ağustos 2023

Çanta Basımı

Çantalar genel kullanım amaçlarının yanı sıra aynı zamanda son derece etkili bir tanıtım ürünüdür. Bu nedenle de birçok kurumsal firma tarafından özel basım karton ve bez çantaların kullanımı yapılıyor. Aynı zamanda bu ürünlerin fiyatlarının uygun olması da sık tercih edilmelerinin nedenleri arasında yer alıyor. Kurumsal firmalar, karton ve bez çantaları kullanarak markalarını tanıtmayı amaçlar.

Genel kapsamda; çanta basımı ile ister logo ister marka, firma adı gibi pek çok şeyin bu çantaların üzerine baskılanması mümkündür. Bu hizmetin sık tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden birisi, insanların gittikleri her yere çantaları götürebilecek olması ve geniş kapsamlı bir tanıtım fırsatının ortaya çıkmasıdır.

Çantalar Nasıl Tasarlanır ve Basılır?

Karton ve bez çantalar, tasarım konusunda oldukça ucu açık ürünlerdir. Her firmaya özel olarak tasarım yapılması mümkündür. Çanta üzerine istenilen her şeyin basımı mümkündür. Genel olarak tasarlama ve basım işlemleri şu şekildedir:

  • Hangi türde çanta isteneceği belirlenir. Bez çantalar doğa dostu olan kaliteli ürünlerdir. Karton çantalar ise hem ekonomik hem de etkili ürünlerdir.
  • Çanta türü belirlendikten sonra firmaya özel tasarımlar oluşturulur. Firma kendi tasarımını sunarak baskılanmasını sağlayabilir.
  • Tasarım belirlendikten sonra teknolojik cihazlar ve yeni nesil ekipmanlar ile çanta basımı gerçekleştirilir.
  • Basım fiyatları adete ve tasarıma, çanta türüne bağlı olarak değişir.

Genel olarak çantaların tasarım ve basım süreçleri bu şekilde işler. Basım işlemleri tamamlandıktan sonra ise alıcı firmaya en kısa sürede teslim edilir.

Çanta Basımı Ne İşe Yarar ve Neden Tercih Edilir?

Firmaların faaliyet süreleri boyunca sürekli olarak reklam çalışmalarında bulunması gerekir. Bu doğrultuda taşınabilir reklam araçları olarak gösterilen çantalar son derce faydalı oluyor. Akla gelebilecek her türlü görsel ve yazının bu çantalara basılması mümkündür.

Kişiler, ellerinde taşıyarak gittikleri her alanda reklam yapmış olurlar. Bu nedenle de yaygın olarak tercih edilir. Aynı zamanda hem ilgi çekici görünür hem de dayanıklıdır. Bunların yanı sıra çevre dostu ürünlerdir. Firmamızdan yüksek kaliteli bir çanta basımı hizmeti alabilir ve istediğiniz sayıda çanta siparişi verebilirsiniz.