Broşür Baskısı

Broşür Baskısı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 22 Temmuz 2022

Broşür Baskısı

Broşür, ürün ya da hizmetlerin tanıtımı amacı ile yapılan ve en çok kullanılan matbaa ürünlerinden biridir. Broşürlerin oldukça dikkat çekici ve açıklayıcı olması gerekmektedir. Broşürler sayesinde hedef kitleler, ürünler ya da firmalar hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar.

  • Broşür baskıları bir matbaa ürünüdür ve farklı kalitelerde basımlar gerçekleştirilir. Tanıtım ve pazarlama işlemleri sırasında oldukça sık kullanılan broşürlerin malzeme kalitesi, hedef kitle açısından da oldukça önemlidir.
  • Hedef kitle, basılan broşürleri ellerine aldıklarında broşür yapısına ve tasarımına bakarak firma ya da şirket hakkında genel bir fikre sahip olurlar. Bu sebepten ötürü firma ve şirketler için broşür baskısı oldukça önemlidir. Broşür baskısı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Magna Basım şirketi müşterileri için en iyi hizmeti sunarken, en kaliteli ürünleri de ortaya çıkartmaktadır.

Kaliteli Broşür Baskısı

Kaliteli broşür baskıları, oldukça etkili olan bir reklam ürünüdür. Bu reklam ürünlerinin başarıya ulaşabilmesi için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Broşür baskılarında verilmek istenen ana mesaj, broşürün başında ya da broşürün ana kapağında yer almalıdır.
  • Broşür baskılarında kullanılan görseller oldukça ilgi çekici olmalıdır.
  • Broşür baskıları oldukça kolay anlaşılmalı ve kolayca okunabilir olmalıdır.
  • Broşür baskılarında tercih edilen renkler birbirleri ile uyumlu olmalıdır. Renk karmaşasından olabildiğince uzak durulmalıdır.
  • Broşür baskılarında tercih edilen kağıtlar oldukça kaliteli olmalıdır.

Unutmayın, iyi bir broşür, iyi bir reklam demektir!

Broşür Baskısı Fiyatları

Broşür baskısı fiyatları, baskı yapılacak olan broşürün yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, baskı sırasında kullanılacak olan sayfa sayısı fiyatları arttırabilir ya da azaltabilir, sayfa sayısı arttıkça fiyatlarda artmaktadır. Diğer bir örnek ise, baskı sırasında kullanılan ekstra kelime sayısı, renk, çizimler ve renklerdir. Örnek olarak, renkli bir broşür baskısı daha pahalı olabilirken, siyah – beyaz olarak basılmış bir broşürün fiyatı daha ucuz ve daha uygun maliyetli olabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü broşür baskısı fiyatları hakkında müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Broşür baskısı fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi için Magna Basım şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.