Otopaspas Basımı

Otopaspas Basımı
Editör : Magna Basım Ekibi
Tarih : 27 Ekim 2023

Otopaspas Basımı

Basım, kumaş, bez, çanta gibi ürünlerin üzerinde renkli ve ilgi çekici desenler elde etmek amacıyla yapılan bölgesel boyamalardır. Otopaspas ise hemen hemen hepimizin firma ya da şirket arabalarına kullandığı ürünlerdir. Otopaspaslar tasarlandığında ilk günden beri oldukça popüler ve vazgeçilmeyen bir ürün haline gelmiştir. Durum böyle olunca tasarım firmaları bu fırsatı kaçırmamak için otopaspas basımı uygulamaları yapmaya başlamıştır. Pek çok tasarım firması arasında en iyi ve en kaliteli baskıları yapan Magna Basım firmamız sizler için hizmet sunmaya son sürat devam ediyor.

Kaliteli Otopaspas Basımı

Otopaspas basımı oldukça zahmetli ve emek isteyen bir iştir. Tasarım ve baskı yapan ekibin oldukça özverili bir şekilde çalışması gerekmektedir. Kaliteli otopaspas basımı için tasarım firmamız bünyesinde bulunan ve oldukça yetenekli olan ekibimiz gece gündüz demeden saatlerce çalışmaktadır. Kaliteli otopaspas basımları yapmak için çeşitli yöntemler ve teknikler bulunmaktadır. Ekibimiz bu yöntemleri ve teknikleri kullanarak hazırlamış oldukları baskıları sizlerin beğenisine sunmaktadır. Bu yöntem ve teknikleri sıralayacak olursak:

  • Firmamız kaliteli otopaspas baskıları yapabilmek için transfer, dijital, empirme ve ofset baskıları kullanmaktadır.
  • Transfer baskı yönteminde ısı kullanarak baskı kağıdının üzerine iletilmiş renk, desen, şekil ve yazılar direkt otopaspas üzerine aktarılmaktadır. Bu yöntem ile hızlı bir şekilde otopaspas basımları hazırlanabilir. Basım uygulamaları için oldukça kolay ve seri bir yöntemdir.
  • Empirme baskı yöntemi daha çok şirketler için logo, slogan ve magnet gibi ürünlerde kullanılır. Bu yöntemde resim ve desen gibi şekillerin aktarımı oldukça zor ve zahmetlidir. Empirme yönteminde kullanılan kalıpların boyaları çeşit olarak çok az ve silik renklerdir. Bu kalıplar toplamda dört tane renk içermektedir.
  • Ofset baskı, dijital ortamlarda tasarlanan resim, desen, şekil ve yazıların baskıya aktarılma işlemidir.

Çeşitli tasarımlara, işlemlere ve baskı yapılacak ürünlere göre farklı baskı yöntemleri kullanılmaktadır.

Otopaspas Basımı Fiyatları

Otopaspas basımı fiyatları baskısı yapılacak olan tasarımın ve baskı için kullanılacak olan ürünün yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenden dolayı net bir fiyat vermek çok doğru değildir. Otopaspas basımı fiyatları için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.